Använd elcigg för att bli rökfri

Den som har rökt tobakscigaretter vet att det kan vara marigt att lägg av. Man kan vara fast efter första blosset och då kan det ta ett bra tag innan man blir rökfri. Om man gillar känslan av en cigarett i munnen kan en elcigg vara en bra kompromiss.

e

En elcigg stöder dig att bli rökfri

När man ska sluta röka så är det viktigt att fundera lite på vad som händer i kroppen och man bör helt klart dra nytta av sluta röka tips. Att ha ett brett spektra av tillvägagångssätt är alltid bäst. Vill du inte sluta helt med ditt nikotinanvändande kan du använda nikotintuggummi tillsammans med din elcigg.

Att bara klara av att vara rökfri dag för dag är ett stort framsteg. Med e-cigaretter kan du fortfarande behålla vissa moment från rökningen. Det kan vara det som gör att du lyckas.

Hjälpmedel som gör skillnad

Men det finns mer än elcigg och nikotintuggummin som kan vara bra att använda då man vill bli fri från rökningen. Om man känner att man behöver kan man använda sig av smarta appar som finns att ladda ned till de flesta plattformar. Med en app får du organisation och koll på läget. Med en gratis rökfri app håller du rätt kurs.

I sluta röka forum så kan du ta reda på vad andra gör för att klara av övergången. Nu för tiden kan du dessutom få hjälp av smarta hjälpmedel. Vi är alla olika och många gånger så tjänar man på att ta del av vad andra som har haft liknande problem har gjort för att lyckas. Den som vill kan googla och få gratis information, snabbt!

Man måste vilja för att lyckas

Om man inte själv vill sluta röka, då går det inte. El-cigaretter i sig har ingen effekt, du måste vilja sluta också. Det spelar ingen roll om det är med nikotin. Det är bara du som kan fatta det avgörande beslutet.

Man kan inte bli rökfri och sedan feströka lite då och då. Man måste sluta helt och hållet. Det här betyder inte att man inte ska försöka om man känner sig svag. Det är angeläget att prova men det är också betydelsefullt att vara bestämd.