Blossa electrocigarette som ersättning för vanliga cigaretter med tobak

Om du undrar om man kan byta ut ut riktiga cigaretter med elcigg är du inte ensam. Många experter tycker att electrocigarette icke assisterar vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men realiteten är att så kallade e-cigaretter är avsevärt säkrare än vanliga cigg med tobak.

Ifall du har beslutat dig för att lägga av röka kan ett startkit vara en bra investering, det finns dessutom skilda smaker på cigaretten att välja på. Det här kan rentav vara det som åstadkommer att man känner lite mer inspiration samt tycker att det blir lättare att leva ett hälsosamt liv.

Hur länge står sig en elcigg efter det att man börjar röka på den?

Batteriet är det som kommer att influera hur länge man kan bruka sig utav samma e-cigg. Oftast får man ut hela 1 000 bloss på ett batteri, fast det gäller att sköta om produkten och behandla batteriet på korrekt vis.

e

En e- cigarett kan se lite annorlunda ut och kvalitet är också något som speglas i priser. Då du köper en e-cigg på internet möts du utav bra erbjudanden men tänk på att kolla upp kvalitén på batteriet. Satsa på kvalité, det lönar sig i längden.

Det finns förstås också elcigg som är till för att fungera en mindre tid. När du aldrig har prövat en e-cigg förut kan det vara förträffligt att testa för att förstå vad det hela handlar om.

Electrocigarette är för alla

Det som kan vara bra med e-cigaretterna kan vara att du kan blossa utan att blossa. Med en electrocigarette blir du icke beroende. Att feströka blir en helt ny upplevelse och alla har sina goda miner i behåll.

Med en el-cigarett kan man blossa utan att störa andra. E-juicerna gör att du kan erfara otaliga olika smaker. En e-cigarett kan sägas vara en nutida vattenpipa, bägge kan fyllas med väldoft. E-ciggen är inte med de farliga tobaksingredienserna.

Köp e-juice och e-cigaretter på internet

Ett hett tips är att handla e-cigg samt e-juice i svenska butiker online. Många e-shoppar har ett stort utbud med flera smaker. Rökning befinner sig nu på en helt ny nivå. Sätt dig ned i lugn och ro och hitta samtliga varianter av e-cigaretter.

Då du har handlat så ska du även se till att du verkligen förstår hur produkten ska brukas på korrekt sätt. Så får den ett längre liv och du kan få ut avsevärt mer utav en patron med ejuice.