Passiv rökning är allvarligt!

Idag vet de majoriteten att passiv rökning är farligt. Det är detta som kallas för passiv rökning, och numera så vet man att det varje år finns ett antal passiv rökning dödsfall. Det är förstås skrämmande för det gör ju att personer i ens omgivning dör.

hur

Trots att man blivit drabbad av passiv rökning märker man inte av symtomen direkt. Detta i varje fall då man dagligen utsätts för röken. Man kan också skadas av rökning i tredje hand.

Om någon röker och röken fastnar i kläder och tyger så kan den som sedan vidrör vid dessa tyger få i sig gifterna. Små barn kan utsättas på detta vis. Många tycker inte att det ska vara lagligt att röka på allmän plats.

Är e cigg farligt för omgivningen?

Allt fler upptäcker att man kan undvika passiv rökning genom att använda sig av ecigaretter. Man kan inte jämföra e-cigg med vanlig rökning. e cigg ÄR Här slipper man ju passiv rökning barn och vuxna kan skadas av, och den som röker elciggen kommer inte att skada lungor. Det finns god anledning till att betänka hur man kan komma runt passiv rökning inomhus och utomhus med den här typen av cigaretter.

Tänk på din omgivning

De som vill fortsätta röka kan ibland komma med dåliga argument. Man menar att det är de som inte röker som är på krigsstigen helt i onödan och det finns till och med rökare som kallar sig för det förföljda folket. Istället för att röka kan de prova en el-cigg och hitta en ny hobby.

Alla måste tänka på sin omgivning. Parfym och stark lukt kan så klart också irritera. Genom att använda sunt förnuft kommer man långt. Det här gäller ju även de som äger butiker och restauranger.

Vill man få bort passiv rökning måste man sluta att röka. Alla känner ju röken ändå. Butiker borde också tänka på andra starka dofter och kanske avgränsa för parfymallergiker.