Bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus?

I takt med att coronaviruset fortsätter att spridas i samhället vill allmänheten lära sig mer om virusskydd. Sverige och England valde en likartad väg där man försökte att undvika karantän. Svenskarna kan därför tro att de måste ha ett bättre immunförsvar för att klara av att mota bort ett coronavirus.

Vi kan stoppa spridningen av coronavirus

Det är svårt att undvika möten med coronaviruset eftersom det sprids så otroligt enkelt. Du kan vara sjuk även om du inte har influensasymtom. Inledningsvis trodde man att barn inte kunde få det nya viruset.

Om du vill undvika coronavirus måste du tänka till. Du behöver se till att jobba med handdesinfektion såväl som med ytdesinfektion. Du behöver inte nödvändigtvis köpa handsprit utan det räcker oftast med tvål och vatten.

Handsprit är bra till mycket men den kan inte döda alla virus. Många virussjukdomar överlever handsprit. Spritningen dödar däremot hudens naturliga skydd mot virus så efter spritningen har dessa virus fritt fram.

Då kan man enklare bli smittad och man kan drabbas av flera virussjukdomar. Alkoholfri katjonisk handdesinfektion är en bättre lösning.

Oftast räcker det med en bakteriedödande tvål. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Visa din omgivning hur man tvättar händerna. Köp också rätt tvål. Handsprit hjälper inte mot coronavirus!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Du kan förbättra ditt immunförsvar. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Tänk positivt så får du ett bättre immunförsvar. Tänk också på vad du äter. Det är några enkla steg som du kan vidta för att förbli frisk och kry.

Vitamin C är viktigt. Den man tar vid förkylning men skulle tagit förebyggande och sluppit bli förkyld. Ester-C tabletter är bra att äta men motsvarande preparat finns även i pulverform. Bättre immunförsvar hjälper även mot coronavirus.

De hälsokostkunniga brukar ta kolloidalt silver 15 ml morgon och kväll enligt doktor Annika Dahlkvist tips. Kolloidalt silver kan även sprayas på frukt och grönsaker, som sedan får självtorka. IONplus är bäst.

Ytdesinfektion håller dina öppna ytor rena och fria från virus

Ytdesinfektion håller ytorna rena från de flesta bakterier och virus. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Sprayen passar överallt.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Vissa väljer att ställa ut sina plastföremål på balkongen under tre dagar för att vara på den säkra sidan. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Om du följer alla hygienrutiner så är du på rätt väg. Smittstopp urvalet info I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Den nya pandemin har gjort att det är brist på läkemedel över hela kontinenten. Den som vill hitta bra desinfektion kan få leta länge. Många nätbutiker drar ett stort lass just nu.Prisad.se och köpapris.se har ofta bra produkter.se.