Använd grape tonic i dina drinkar

Du glömde att införskaffa alla ingredienserna till festen och gästerna står allaredan här. Nu kanske du överväger att det får bli ren vodka, men så behöver det inte bli. Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Så blandar du grape tonic med Sodastream

För att din Sodastream läskmaskin ska kunna användas för att skapa groggvirke så gäller det förstås att du har alla ingredienser hemma. Det här måste du ta hand om i god tid. Ha framförhållning.

billig

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Läskkoncentrat ger en god smak. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Plocka fram dina koncentrat och gör läskmaskinen redo. När gästerna kommer kan du fråga vad de vill ha i glaset. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Barn måste dricka alkoholfritt

Det finns barn som också gillar smaken av grape tonic och det är klart att du kan göra alkoholfria groggar. Det är perfekta barndrinkar.

En läskmaskin kan göra mer än bara drinkar. Om du har fler smaker hemma så blir utbudet större. Föräldrar blir ju också glada av att veta att egen läsk som görs i en Sodastream läskmaskin kan vara så mycket nyttigare.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat och bordsvattenaromer sedan 80-talet och tummar inte på smaken och blandar inte i illasmakande sötningsmedel för att öka vinsten.

Om du har ett lager kolsyra hemma är du alltid förberedd. Kolsyran tar alltid slut när den mest behövs. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. ÖB brukar säljer produkterna.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Tänk nytt

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Mixa fritt. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Det är förstås också möjligt att fråga andra om råd online.

Vissa smaker passar bättre ihop med viss sprit. Du kan även förändra smaken på vin med din läskmaskin. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Ett bål har stor nytta av läskmaskinen. Mixa smaker fritt. Färgen fixar du till direkt. gin och grape tonic Om bålet tar slut är det bara att fylla på det igen. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.