Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

Det är vanligt med barn på familjedagar. Då spelar rätt sorts läsk stor roll. De flesta gillar sockerdricka. Det livar upp bålet.

Duka fram sockerdricka och du är hemma

sodastreamer

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. Det är klassiskt svenskt. Den läsk som finns att köpa idag har inte riktigt samma smak som den klassiska.

En smak som uppskattas av alla. En söt dryck, helt enkelt. Men kanske blir det lite för sött om du köper på flaska. Du kan välja att göra en egen variant med mindre socker.

Du kan göra egen läsk med Aromhusets läskkoncentrat som innehåller mycket mindre socker än vanlig läsk. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Båda finns på ALLT-FRAKTFRITT.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Det enda som behövs är rätt essenser. Det är bra om du vill justera sötman. Man vet aldrig när det kan komma till användning.

Sockerdrickans unika smak kommer från päron och citron. Under förra seklet var det Saturnus som hade ledartröjan gällande hur sockerdricka skulle smaka. Idag är det Aromhuset som levererar smaker.

Läsken får inte ta över när du gör bål. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Det resterande är inga konstigheter. Om haft i alkohol i bålet ska du inte servera det till barnen.

Hur mycket mineralvatten med smak dricker du?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Det måste inte vara så.

Om du ändå vill dricka läskEN så kan du prova Aromhusets smaker med mindre socker.

Aromhuset har tagit ledartröjan nuförtiden.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. sodastream smaker Socker är inte heller farligt. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Den som inte äter socker känner smaker bättre.

Tänk på detta när du serverar

Presentationen är avgörande. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Smaken behöver det inte vara fel på. Servera i fristående glas.

Du kan också hälla på kanna men då kan det bli avslaget. Testa och se. Garnera gärna.

Toppa med en bit citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Att våga piffa till det med vågade smaker livar alltid upp den klassiska sockerdrickan.