Bolaget som har kapacitet att leverera handdesinfektion i Sverige syns inte i sökmotorerna

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Lika svårt är det att få tag i produkter som biocider och glycerin. Corona gör att priserna stiger. coronaviruset.

allt-fraktfritt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
En av företagens riktiga storsäljare har varit C-vitamin som pulver.

Ingen känner till dem. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

influensa

Problemet är att apoteken och företagen inte har något att leverera. På sin höjd kan de erbjuda handsprit och det vet vi redan att det inte fungerar. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. Premiumprodukterna tog slut snabbt. Under en begränsad tid kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De varorna kommer inte att vara lagliga länge.

Återstår att se om sjukvården får en massa hudproblem att ta hand om efter coronaviruset pga. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Den bakteriedödande tvålen Smittstopp är en populär produkt.

Om du behöver rengöringsmedel för visir så kan du köpa det på desinfektionsfabriken.com.com. Det är främst en butik för andra företagare.

Vissa desinfektionsmedel kan blandas med vatten. Det sänker priset.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

Företag och organisationer kan välja bland ett större sortiment med flera koncentrat.

Bolaget bakom produkterna heter Gert Strand AB. Bolaget har levererat en mängd produkter sedan starten 2008. Du kan hitta det mesta hos dem.

Sortimentet kan snabbt bytas ut när det behövs. Man har utökat förpackningarna för vissa koncentrat.

Försäljningen av flaskor och pumpar stängdes ner så dessa används nu till egna desinfektionsmedel.

På så sätt har produktionen kunnat hållas uppe.

Men om många företagskunder skulle upptäcka företaget på samma gång kommer de att gå slut på tomflaskor. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Detta blir dessutom 60–70% billigare om man köper dunkar med koncentrat.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Hinkar kan användas när du ska göra desinfektionsbad hemma. köpa ytdesinfektion Fyll i hinken och du är igång.

Den unika sprayen är ett nytt koncept. Medlet måste verka i minst 20 sekunder innan det kan torkas av.

På desinfektionsfabriken.Städbolag och vårdinrättningar rusar till desinfektionsfabriken.com för att beställa.

Produkterna motverkar det nya viruset på ett bra sätt.Flera hittar till vår butik nu säger Gert Strand.

Skriv in Smittstopp så hittar du produkterna.