Det nya svenska företaget säljer desinfektionsmedel till sjukvården

Företaget i fråga heter desinfektionsfabriken.com.

Arbetar du inom livsmedelsindustrin eller inom vården så kan du beställa alla varor som du behöver av dem.

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Likaså biocider och glycerin och till stor del alkohol. Priset skjuter i höjden.

desinfektionsfabriken.com kan trots detta leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål. Företaget säljer även C-vitamin som pulver.

Det är Gert Strand AB som ligger bakom butiken, man har sålt desinfektionsmedel sedan 2008.

Alla produkter håller premiumkvalitet. Vanligvis är desinfektionsmedel en eller ett par biocider som är utspädda med vatten.

pandemi

Inte våra produkter. Biociden används för att bryta ned smuts och virus på ytor.

Företaget har utvecklat en unik Smutsknäckare som tar död på det mesta i bakterieväg.
Dessutom innehåller de en extra tensid med extrem rengörande effekt. Smutsen har ingen chans.

Detta gör att biociden inte förbrukas till att knäcka smuts, vätning och rengöring utan kan angripa virus och bakterier med full kraft.

Preparaten har en positiv laddning. positivt laddade. De flesta virus och bakterier, inklusive coronaviruset, är negativt laddade.

Den positiva laddningen gör att bakterierna dör direkt.

Den återfuktar händerna även vid långvarig användning. Dina hud tar skada av att använda vanlig handsprit alltför länge. Ditt skydd går ner och du kan smittas lätt.

desinfektionsfabriken.com säljer handdesinfektion. Många väljer att köpa ytdesinfektion i en smidig sprayflaska. Om du vill ha en bakteriedödande tvål så ska du kika igenom Smittstopps sortiment.

Genom att späda ut koncentratet kan man sänka kostnaderna. Då kan priset sjunka rejält.

Ett 5 literskoncentrat räcker mycket länge. Oftast blir det upp till 500 flaskor. Många kan spara upp till 500 flaskor med den metoden. Du sparar även in på produktionen.

Man har snabbt anpassat sig. Nuförtiden säljs medlet på flaska.

Det gör att desinfektionsfabriken kan leverera.

Vi har nått stora framgångar med vårt triple action desinfektionsmedel. Spruta på och torka av efter en stund. Finns även som 1-liters koncentrat som räcker till 100 flaskor.

Du späder enkelt ut koncentrat med lite vatten. Men det kan vara så att vårt visirbad på 32 liter är lättare att använda.

Butiken desinfektionsfabriken.com finns för att underlätta för hemtjänstföretag i deras lagerhållning av desinfektionsmedel.
Köp koncentrat, inte flaskor.

Produkterna rekommenderas av coronaviruset.info.info.