Etiketter måste se bra ut

Så fort du ska märka någonting så behöver du en etikett. Vi är vana vid att kunna läsa på etiketter vad som finns i en produkt. Det gäller oavsett produkt.

vita

Med en etikettmaskin så kan man enkelt skapa egna etiketter. Det här är något som kan vara bra att ha hemma såväl som på ett företag. Du kan skapa det du behöver med en vanlig dator. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.

Snygga etiketter som ser professionella ut

Du kan lyckas utan att anlita dyra tryckerier. Etiketterna som du gör kan se ut som de som säljs i butik. Bara fantasin sätter gränserna.

Företag köper sina streckkoder hos gs1.se. Genom att ändra sifferkombinationen i streckkoden kan den bli mer hjälpsam för lagerpersonalen.

Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa etiketter för fyrärg och mycket mer.
Enkla Brother P-touch direkttermisk skrivare som skriver svart på matt vitt papper på rulle och mängder av etikettformat finns billigast på dustin. Den programvara som behövs ingår.
Epson7500G skrivare får man söka på nätet och förhandla om priset. Andra modeller kan ge dyrare utskrifter.

Gratis etiketter till vin, öl, fest, födelsedagar med mera finns på freelabelmaker. Du kan skriva ut på din färgskrivare.

Om man vill ha snabb tillverkning är det bra med en egen etikettmaskin. Då kan man hålla uppe produktionen.

Etiketter som är enkla att applicera

Med etiketter på rulle går arbetet snabbare och du spar energi. Om du har en tillförlitlig etikettdispenser är du i trygga händer. Då håller du ordning på allt.

Att trycka etiketter har flera fördelar.
Du är inte hindrad i din etikettskrivning.
Du kan skriva ut precis vad du vill.
Ibland ändras ju lagar och regler, då kan etiketterna bli obrukbara.
Limmet torkar ut när man köpt många för att få rimligt pris. Då hinner man inte kontakta tryckeriet.
Man kan alltid be sin designer att göra nya etiketter färdiga för utskrift.
Företag med många produkter, kanske på många språk och kanske etiketter till kunder också slipper fylla hundratals hyllplan och lagra etiketter för stora belopp.

Det måste se professionellt ut

Designen avgör hur snygg etiketten blir. När man designar en etikett måste man ha kunskaper om färg och typsnitt. Men det går att köpa etikettmaterial av riktigt hög kvalitet.

Du behöver inte vara rädd för att det ska se oproffsigt ut. Om man bara använder rätt material så är det ingen fara. Det kommer att se bra ut.

En Epson7500G genererar dessutom bättre kvalitet än ett tryckeri kan göra. Det finns ingen begränsning i hur mycket man kan skriva ut.

Etiketterna från allt-fraktfritt håller högsta kvalitet. etikett tryckeri De kan användas i massproduktion.

Om du har en Epson7500G kan du spara mycket pengar. Den tar dessutom ingen tid att lära sig. God applicering och en smart teknik är verkligen en fördel för företag som vill att etiketteringen ska bli enklare.

Så designar du egna motiv

Du behöver inte vara rädd för att anlita proffs för designen av dina etiketter. Det är viktigt att det ser bra ut. Gör man egna etiketter till flaskor hemma så finns det program för detta. Då blir resultatet bra.