Märk produkter med egna klistermärken

Märkning av produkter är viktigt. På en etikett kan det exempelvis stå namn och innehåll. Med klistermärken kan du vara säker på att allt blir rätt från början.

Du kan köpa etiketter som är till för manuella etikettmaskiner som du använder på egen hand. Det här betyder att du faktiskt kan sköta märkning av produkt på plats. Om du använder den senaste tekniken behöver du inte anlita tryckeriet.

Klistermärken för alla tillfällen

Du får inte slarva med valet av klistermärken. Självklart KÖPER du ETIKETTERNA hos allt-fraktfritt.se. Etiketterna är smidiga att använda och du producerar inte mer än du behöver.

Epson7500G levererar fotokvalitet. Den är ganska kostsam men utskrifterna så billiga att den betalar sig snabbt. Med bra märkning kan du sälja fler produkter.
Om du vill ha utskrifter i svart bläck kan du välja Direkttermoskrivare Brother P-Touch. Hos dustin.se kan du handla hem alla etiketter online.

En produkt är mer än bara utseendet. Du måste välja rätt design. Det måste se proffsigt ut. När allt ser reko ut så är det bara att köra.

Om etiketten sitter kvar på produkten gör den större nytta

etiketter

Kartonger och flaskor måste vara märkta så att folk vet vad de innehåller. Klistermärken fäster bra på kartong. Det kräver andra metoder om man ska klistra på glas.

Det finns billiga etiketter att köpa. Materialet är snarligt det som ska märkas. De klarar olika färger bättre.

Tryck ut etiketterna direkt

Du kan använda en etikettskrivare och skriva ut klistermärken direkt. De kan sedan användas i maskinen. Det är enkelt att lära sig.

Alla på företaget kan lära sig att märka upp, det spar tid och pengar. Du kan lägga tiden på annat som är viktigare.

Det kan till och med vara så att det är enklare att göra det själv än att anlita ett tryckeri. Särskilt om du inte vill använda flera rullar. Om man ska köpa etiketter från ett tryckeri så kan den här typen av krav leda till att det blir väldigt dyrt.

Finast resultat får du om du använder bra material. Då kan leveranserna ske i tid. Om det blir extra stressigt kan man ta in extra personal.

Det här är ett arbete som man kan lära folk som inte har en aning om hur den produkt som märks används. Fler och fler företag går mot att sköta detta själva.