Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. Tvål är oftast bättre än handsprit. Men det kan vara klokt att också investera i en riktigt bra antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Många glömmer handtagen.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Nu är det ett allvarligt läge. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. I offentliga miljöer är det förstås handskar som gäller. Det är extra viktigt vid en coronasmitta.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen kommer åt överallt. Den har god verkan överallt.

bakterier

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Överdriv inte

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen och räcker länge.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Det finns på nätet.