Nu har det blivit enkelt att få bort svettlukt från kläder

Vissa kläder är för ömtåliga för att kunna tvättas i tvättmaskin. Det finns också kläder som trots att de går igenom tvättmaskinen luktar svett. När du inser att det inte går att få bort svettlukt från kläder genom att vädra eller tvätta så krävs det andra metoder.

Att använda en luktborttagare kan fungera. Det här betyder att du inte måste tvätta sportutrustning som förstörs av maskinen. Du kan även prova behandlingen på dina skor.

Svettluktsdödaren är för sportkläder. Luktstopparen håller dålig lukt borta i upp till 12 timmar. allt-fraktfritt.se säljer båda varianterna.

ta

Få bort svettlukt från kläder med en smidig spray

Svettlukt kan tas bort på flera sätt. Många har upptäckt sprayen Yocoair. Med sprayen kommer du åt överallt och kan ta bort lukt när som helst.

Ta med sprayen på resan. Då du kanske ska bege dig på en sportutflykt så är det verkligen inte så dumt att kunna hantera lukt som uppstår och som kan kännas väl pinsam.

Hur vet du om det luktar svett om dina kläder?

Det kanske är en löjlig fråga. Men alla lukter är inte svett. Ruttnande material kan vara en lukt.

En sko lukt spray som också är till för kläder kan ha ämnen som inte alls är bra för kläder. Det ska du tänka på. Du vill ju inte skada kläderna. Rätt lukt kräver rätt metod, undersök därför dofterna innan du börja behandla.

Att tvätta fel är inte bra

Vissa kläder kan lukta illa oavsett. Kläder av syntetiska material är ett exempel. När du börjar svettas i dessa så luktar de genast illa. Du måste tvätta materialet på rätt sätt.

Ta reda på när du ska använda sköljmedel och när detta inte kommer att vara en fördel. ta dän dålig lukt
Ju mer du lär dig om att hantera dina kläder på rätt sätt då du tvättar, desto bättre. Så få bort svettlukt från kläder.

De gånger man inte hinner tvätta kläderna kan man använda sprayen. Du kan använda den direkt. Det kan vara klokt att ha en spray med i bilen för säkerhets skull.