Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men de varianter som säljs i butik är inte de mest hälsosamma.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

köpa

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. Det ger en godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar som den ska

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa rätt flaska. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Innovativa sätt att använda smakessenser

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Du kan också använda colasmak.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. Julmust Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Många vill ju ha julmust året om. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Prova lite olika varianter och smaker. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Din läsk smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.