Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

bästa

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Så kan du använda dina smakessenser

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. kolsyremaskin Julmust Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch julmust eller cola, precis vad de känner för!

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Det kan vara klokt att variera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Du får billig läst som smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Du kan få god dryck när du vill.