Så skyddar du dig mot cononavirus och bakterier och virus

När vi hörde corona så tänkte vi på öl i första hand och inte en fruktansvärd sjukdom. I takt med att vi ser hur coronaviruset orsakar fler dödsfall också i Sverige ökar rädslan för att drabbas av det.

Många tar fortfarande inte cononavirus på allvar. Coronaviruset kan smitta längre än en vanlig influensa. Du kan med andra ord smitta andra utan att veta att du har drabbats av viruset!

Håll utkik efter dessa symtom gällande cononavirus

Alla personer har olika symtombild. Det är mycket mer än bara vanlig värk. Cononavirus kan orsaka hosta, andningsbesvär, försämrat luktsinne och huvudvärk.

Du måste göra mer än att bara leta efter symtom hos andra. Corona smittar även utan symtom och det gör det i stort sett omöjligt att skydda sig enbart genom att hålla avstånd från andra som är sjuka.

Om vi gör vår del så kan vi besegra smittan

Steg 1 är att stärka immunförsvaret och det är så lätt som att ta C-vitamin i förebyggande syfte. Det räcker med 1 – 2 gram om dagen. Du kan öka dosen om du får sjukdomen.

I USA äter man 15 ml kolloidalt silver varje dag. Blir man smittad ökar dom till 15 ml per timme. Du vet väl att du fortfarande kan köpa Kolloidalt Silver i Sverige? Ett tips är att spraya alla grönsaker och all frukt man köper och låta lufttorka. Viruset dör direkt.

Anders Tegnell råder oss att hosta i armvecket. Därfrån kan smittokletet hamna lite varstans.
https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/

Det är bara vårdpersonal som ska använda ansiktsmask. Bara klass 3 masker är säkra att använda mot virus. Man blir inte botad bara för att man har en ansiktsmask.

Cononavirus har fått människor att köpa mängder av handsprit. Så pass många att det blev slut på handsprit på apoteket! Det är sant att handsprit är ett bakteriedödande handdesinfektionsmedel. Om du vill bekämpa corona så ska du inte välja handspriten.

Välj andra metoder med bättre effekt istället. Dessutom vill du ha något som är skonsamt mot din hud. Om du använder handdesinfektion med alkohol så kan det torka ut huden. Med alkohol kan hudens eget fett lösas upp.
Många tycker att Smittstopp är en bra katjonisk vattenbaserad handdesinfektion.

Om du tvättar händerna regelbundet så har du mycket vunnet. allt-fraktfritt.se/halsa-och-kost/smittstopp/smittstopp-katjonisk-handtval-500-ml.Om du vill läsa mer om produkten och hur den fungerar kan du göra det via Antibakteriell Handtvål. Använd rikligt av produkten. Visa barnen hur man använder en antibakteriell tvål.

Det får aldrig ta slut på ytdesinfektion

Bakterier och virus kan finnas på alla ytor. Det gäller till exempel handtag på dörrar som kan vara fulla av sådant som du verkligen inte vill komma i kontakt med.

Om du har en antibakteriell spray hemma så kan du ta död på alla typer av bakterier och virus. Det här kan vara minst lika viktigt som antiseptisk tvål för händerna. Många bakterier finns i butikerna, därför kan det vara bra att spraya med en bakteriedödande spray när du kommer hem.

Gör ditt bästa och försök hålla dig lugn

Tänk på att stress kan påverka ditt immunförsvar negativt. Undvik det om du inte vill drabbas av cononavirus och bakterier och virus. Då kan du vara lugn.