Så tar du bort lukt från skor och kläder

Det finns nog inte någon som inte klagat på att medarbetare luktar på jobbet ibland. Fotsvett och andra mindre angenäma lukter från skor märks mest då folk tar av sig skorna. Men det kan ju även vara så att kläder och sportredskap luktar apa. Skulle du verkligen klara av att be någon om att ta bort lukt?

ta

Med ett bra samtalsklimat fungerar det mesta

Bara du säger det på rätt sätt. Men att be någon om att ta bort lukt kan vara känsligt, gå därför försiktigt fram. Personen i fråga kan ta illa vid sig. Andra kollegor kommer antagligen också att tycka att du är rätt så otrevlig även om de också lider av stanken.

Att få bort dålig lukt i skor går om den du pratar med är införstådd med problemet. Ta upp samtalsämnet men i olika infallsvinklar. Att ha skor som luktar är inte vidare roligt.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. Du kan ju passa på att nämna att sprayen också tar bort röklukt.

Om du skött dina kort rätt blir vederbörande intresserad och vill veta mer om hur man TAR BORT LUKT och hur sprayen fungerar. Då kan du tala om var den finns att köpa. Du kan ju också erbjuda din egen flaska som ett första test.

Det finns också kroniska sjukdomar som gör att folk luktar illa och inte vet någon bot. Då kan du prova luktstopparen. Den kan användas på hela kroppen.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Viktigt att vara finkänslig i alla lägen

Du måste också tänka på andra. Även familjemedlemmar kan bli sårade om du föreslår att de ska ta bort lukt som du inte gillar. I hemmet kommer sprayen väl till pass.

Tänk på vad du säger. Men ibland måste du ju faktiskt ingripa. Du kanske har en vän som inte känner dofter och lukter. Ibland kan luktsinnet vara nedsatt. Då kan en behandling med spray vara välkommet.

Men tala tyst om det. äcklig lukt i tvättmaskin
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då behöver ingen skämmas för sin lukt. Du kan ju utgå från dig själv.

Produkter är säker att använda.

Något som man alltid ska tänka på då man ska ta bort dålig lukt eller på annat sätt städa är miljön. Att använda miljösäkra produkter har stora vinster.

Sprayer får ju inte skada miljö eller hälsan. Den är enkel och skonsam att använda. Luktstopparen spray är så mild då den är gjord av mineralsalt och vatten, att den faktiskt går att använda som deodorant. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.