Så vet du att du har smittats av coronavirus

Många har coronavirus utan att veta om det. När pandemin nådde Europa fick vi mycket mer information om detta virus. Inledningsvis trodde man inte att barn kunde smittas av coronavirus.

Dessutom har det visat sig att djur kan smitta människor. Det är inte så besvärligt som det kan verka. Djur kan få mängder av virus som sedan kan överföras via pussar.

pandemi

Smittspridningen är igång. Så enkelt är det att smitta andra. Det nya viruset skiljer sig avsevärt från en vanlig influensa.

Influensa är en välkänd virussjukdom. Forskare säger att smittotiden för cononavirus är flera veckor. Du kan smittas även om du är noga med handtvätt och har en riktigt bra antibakteriell tvål samt bakteriedödande spray.

Så vet du att du har smittats av coronavirus

Fler symtom blir kända varje dag. Man brukar säga att feber och hosta är vanliga symtom. Uppvisar du några av dessa symtom så kan du mycket väl vara smittad. Om problemen är allvarliga ska du söka hjälp.

Ibland kan man tro att man har influensa istället. Man kan få ont i lederna. Andra symtom kan vara andnöd. Vid andningsbesvär ska du söka hjälp. Rätt diagnos i rätt tid kan rädda liv.

Ingen reagerar lika på coronavirus

Du och din granne kanske reagerar helt olika på coronavirus. Viruset kan även göra så att man tappar luktsinnet, det har man sett i USA. Vi verkar inte ha samma symtom i Sverige.

Alla som smittas reagerar olika. En del blir svårt sjuka och upplever det som en otroligt jobbig influensa medan andra kanske bara får lite ont i halsen.

Har du viruset och ska testa dig?

Det här är en fråga som kan bli aktuell om du upplever att du har flera av de kända Corona symtomen. Vet du att du har cononavirus så kan det vara bra att testa sig ändå. Rätt tips och råd är viktiga.

Det beror på hur din levnadssituation ser ut. Då kan du helt enkelt hålla dig hemma och hålla avstånd till andra. När sjukdomen ger med sig så kan du leva som vanligt igen.

Man brukar rekommendera att dricka vatten och att vila. Ditt immunförsvar jobbar mot viruset, men du kan skynda på processen genom att äta C-vitamin. Den som är smittad kan öka den dagliga dosen av C-vitamin.

Många i USA har börjat att konsumera kolloidalt silver flera gånger om dagen för att försöka att bekämpa corona. ytdesinfektion Medlet säljs fortfarande i Sverige även om det inte lägre är ett kosttillskott.

När kolloidalt silver har torkat så kan man äta det. Coranviruset kan inte överleva det. Kunderna uppskattar IONplus och Holistic.