Så lyckas du med er rökavvänjning

Alla tillvägagångssätt för att sluta röka passar ej alla, upptäck just er favorit. Just nu finns det åtskilliga sluta röka råd därute. Nedan listar vi några grejer man kan tänka på.

eciggs

Om ni ej är sann mot dig själv spelar det ingen roll hur många kurser man tar. Var frank har man beslutat sig? Utifall man inte är helt övertygad är det noll idé att du fortsätter.

Köp e-cigaretter som saknar nikotin till er rökavvänjning

El-ciggen är till undsättning. En e-cigg ger ifrån sig ånga som påminner om rök. I Sverige finns icke de med nikotin att beställa då kan man behöva komplettera med sprej eller liknande. Det är en kombination som påminner om rökning utan att vara rökning.

E–cigaretten är mångsidig, du kan bruka den överallt och det finns otaliga smaker att välja på. Med en el-cigg kan man vejpa var man än är.

Leta efter läkemedel mot beroendemekanismer

Det finns otaliga rökavvänjningsläkemedel att välja från nu för tiden. Man behöver välja den metod som passar dej. Rådgör med din doktor. Det kan också vara fint att ha någon form av coach som hjälper till med humöret och passande attityd eftersom det känns tufft.

Har du provat hypnos mot ditt rökbegär? e cigaretter

Numera är det faktiskt vanligt att använda hypnos mot rökning. Hypnos kan hjälpa i utredningen av ditt rökande. Hypnos är utbrett och det existerar flera olika varianter av hypnoser.

Använd emellertid blott professionella hypnotisörer. Oseriösa aktörer kan enkom göra saken värre.

För den som önskar få sluta röka tips är webben en utmärkt plattform

På internet finner ni många utmärkta sluta röka råd. Det är värdefullt att undra andra om deras rökavvänjningS metod. Har man funderingar om e-cigaretter så kan du ju fråga om det också.